Färgning Dalarna

Söker du en frisör för färgning Dalarna? På Hos Frisören i Leksand älskar vi färg! Och då menar vi inte bara regnbågens alla vackra färger. Utan varje ton och nyans av naturlig eller färgad hårfärg man kan tänka sig.

Färg och slingor kan appliceras i oändliga variationer. Det kan vara vågat med mycket färg och skarpa kontraster. Eller mjuka knappt märkbara skiftningar som ger lyster och liv i ditt hår. Med färg kan vi vara kreativa, och det finns något som passar alla.

När du färgar håret hos oss utgår vi alltid från dig. Vi tittar på din hudton, din naturliga hårfärg och din ögonfärg. Självklart är även din personlighet en viktig ingrediens för den perfekta hårfärgen för dig. Du ska ha en färgning som passar just dig, och du ska känna dig både trygg och snygg i din nya hårfärg.

Vi utbildar oss regelbundet och ser till att vi har koll på nya tekniker och kemikalier innan vi sätter fingrarna i ditt hår. Letar du efter en frisör som kan göra en snygg ombre eller läckra folieslingor i Dalarna så ska du komma till oss.

 

Färgning Dalarna