Uppsättning Dalarna

Söker du en frisörsalong för att göra en avancerad uppsättning Dalarna? Då ska du komma till oss på Hos Frisören i Leksand!

Vid några tillfällen i livet är vi med om något alldeles speciellt. Det kan handla om student, bal, 50-årsfest eller bröllop. Antingen är det din egen högtidsdag, eller så är du kanske förälder, farförälder eller morförälder till huvudpersonen. Vid dessa speciella tillfällen vill vi känna oss alldeles extra fina. Det är något stort på gång och det ska firas på alla tänkbara sätt.

Vi vill gärna vara med och göra din dag lite lyxigare och snyggare! Vi hanterar alla tänkbara uppsättningar för alla sorters hår. Vi fönar, flätar, lockar, tuperar och sätter upp frisyrer som ska sitta kvar efter både kramkalas och dans. Det är din dag, och du ska kunna röra dig och vara aktiv utan att vara orolig för att håruppsättningen ramlar ner.

När det är extra noga att allt blir rätt kan du komma hit en tid innan och göra en provuppsättning. Detta är vanligt att man gör vid bruduppsättning inför bröllop. Då testar vi frisyren i förväg så att du är helt säker på att uppsättningen blir som du vill ha den.

 

Uppsättning Dalarna